Varemerket for smilet ditt

FGM arbeider for at mennesker over hele verden skal smile mer og bedre, uten frykt for å uttrykke sin lykke.

Historien til selskapet startet i 1996 med utviklingen av den første ekte brasilianske tannblekingen, for tiden verdenskjent som Whiteness Perfect. Siden den gang har mye endret seg, men essensen i selskapet er den samme: vi er varemerket for smilet ditt.

0

Produkter

Med et team av fagfolk og forskere har FGM en komplett produktportefølje

0

land

FGM utvider utover grensene. Det er til stede i mer enn 100 land og er salgsleder i flere av dem.

0

fagfolk

Deler kunnskap og erfaringer på ca. 2000 kurs som tilbys hvert år av selskapet.

Misjon

Tilby trygge og innovative løsninger til tannlege som fremmer forbrukernes bukkale helse og estetikk.

Visjon

Å være blant de største globale merkene med de beste dentale løsningene.

Verdier

Innovasjon: Gå utover;

Resultat: Evne til å oppnå utmerkede resultater;

Lidenskap: lidenskapelige mennesker med besluttsomhet med det formål å transformere smil, engasjert på daglig basis med beste praksis og resultater, spre konstruktive holdninger;;

Vitenskapelige grunnlag: Vitenskapelige studier som beviser effektiviteten og sikkerheten til produktene;

smidighet: kultur med korteste responstider;

Kvalitetspolicy

Arbeid med ¨søke etter global konkurranseevne på helseområdet, spesielt innen Odontologi, og garanterer anerkjennelse av merket fra pasienter og fagfolk

Kvaliteten på produkter, prosesser og tjenester er grunnlaget for å få kundenes tillit og tilfredshet. Oppmerksomheten som vies de beste arbeidsforholdene, medarbeidertilfredshet og den konstante oppdateringen av prosesser og produkter sikrer kontinuerlig forbedring og suksess for selskapet i markedene der det er tilstede..

Policy quality
Fgm logo

Bli kjent med historien vår

Siden 1995, stadig mer tilstede i odontologi

Arrow down

Med grundig teknisk kunnskap utviklet kjemistudenten Friedrich Mittelstädt den første 100 % nasjonale tannblekingsgelen i Brasil. Visjonær og med kommersielle ferdigheter forvandlet Bianca Mittelstädt dette til en forretningsmulighet. Mellom 1993 og 1995 viet paret seg til utviklingen av produktet, samt til tester og valideringer. Slik ble Whiteness tannblekingsserien født.

1995

Et innovativt produkt trenger et verdimerke. Snart ble FGM opprettet sammen med det første industrianlegget, som ble innviet i Joinville (SC - Brasil), med 130 m². .

1996

FGM blir ledende innen salg av tannblekingsgel i Brasil.

2000

Med den økende etterspørselen investerer FGM i utvidelse av anleggene sine. I dag har FGM over 8 000 m² fordelt på 3 produksjonsparker og 1 logistikksenter, i Joinville (SC - Brasil).

2002

FGM utvider porteføljen med lanseringen av Whitepost glassfiberstolper. Året etter introduserte FGM komposittmaterialeserien på markedet. Med kontinuerlig innovasjon, prioriterer FGM produktdiversifiseringen.

2005

FGM deltok på IDS, den største internasjonale tannpleiemessen i verden, i Tyskland. Forretningsmannen/-kvinnen Friedrich og Bianca startet reisen for å erobre markeder utenfor Latin-Amerika.

2007

FGM lanserte en unik fotopolymeriseringsteknologi, kalt APS, som gir fantastiske funksjoner og resultater til produktene sine.

2015

Etter å ha investert i 6 år i forskning og utvikling, kom FGM inn på markedet for implantater med Arcsys-systemet og bentransplantater med Nanosynt.

2016