Varumärket för ditt leende

FGM arbetar för att människor över hela världen ska le mer och bättre, utan rädsla för att uttrycka sin lycka

Företagets historia började 1996 med utvecklingen av den första genuint brasilianska tandblekningsgelen, den numera världsberömda Whiteness Perfect. Sedan 1996 har mycket förändrats, men kärnan i företaget är densamma: vi är varumärket för ditt leende.

0

Produkter

Med ett team av tandvårdspersonal och forskare har FGM en komplett portfölj.

0

länder

FGM sträcker sig bortom gränserna. Företaget finns i ÖVER 100 länder och är störst på marknaden i flera av dem.

0

tandvårdspersonal

Delar kunskap och erfarenheter i cirka 2 000 kurser som årligen hålls av företaget.

Uppdrag

Erbjud säkra och innovativa lösningar för tandläkare som främjar konsumenternas buckala hälsa och estetik.

Vision

Att vara bland världens främsta varumärken med de bästa dentala lösningarna.

Värden

Innovation: Att nå utöver;

Utförande: möjlighet att nå strålande resultat;

Passion: passionerade människor med beslutsamhet i syfte att förvandla leenden, engagerade på daglig basis med bästa praxis och resultat, sprida konstruktiva attityder;;

Vetenskapliga grunder: Vetenskapliga studier som bevisar effektivt och säkert;

agilitet: kultur med kortast svarstid;

Kvalitetspolicy

: Arbeta på jakt efter global konkurrenskraft inom hälsoområdet, särskilt inom området odontologi, vilket garanterar erkännandet av varumärket av patienter och tandvårdspersonal

Kvaliteten på produkter, processer och tjänster är grunden för kundernas förtroende och nöjdhet. Den uppmärksamhet som ges de bästa arbetsförhållandena, medarbetarnas nöjdhet och den konstanta uppdateringen av processer och produkter säkerställer ständiga förbättringar och framgång för företaget på de marknader där det finns.

Policy quality
Fgm logo

Lär känna vår historia

Sedan 1995, allt mer närvarande inom odontologi

Arrow down

Med grundlig teknisk kunskap utvecklade kemistudenten Friedrich Mittelstädt den första 100 % nationella tandblekningsgelen i Brasilien. Visionär och med kommersiell kompetens förvandlade Bianca Mittelstädt detta till en affärsmöjlighet. Mellan 1993 och 1995 ägnade sig paret åt utveckling av produkten, inklusive att både testa och validera produkten. Så föddes produktserien Whiteness tandblekning.

1995

En innovativ produkt behöver ett varumärke. Snart skapades FGM och den första industrianläggningen på 130 m², som invigdes i Joinville (Santa Catarina i Brasilien).

1996

FGM blir ledande inom försäljning av tandblekningsgeler i Brasilien.

2000

Genom den växande efterfrågan investerar FGM i utbyggnad av sina anläggningar. Idag har företaget över 8000 m² fördelat på 3 tillverkningsparker och 1 logistikcenter i Joinville (Santa Catarina i Brasilien).

2002

FGM utökar sin portfölj med lanseringen av Whitepost glasfiberinlägg. Året därpå introducerades kompositserien på marknaden. Med ständig innovation prioriterar FGM produktdiversifiering.

2005

FGM deltog i IDS i Tyskland, på världens största internationella tandläkarmässa. Affärsteamet Friedrich och Bianca startade resan för att erövra marknader utanför Latinamerika.

2007

FGM lanserade en unik teknik med fotopolymerisation, kallad APS, som ger fantastiska egenskaper och resultat genom företagets produkter.

2015

Efter att ha investerat 6 år i forskning och utveckling gick FGM ut på marknaden för implantat med Arcsys-system och bentransplantat med Nanosynt.

2016